Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør i KIF 

Instruktør og hjælpeinstruktør

I KIF Gymnastik Fredericia er vi omkring 35 instruktører fordelt på instruktører samt hjælpeinstruktører. Vi er en aktiv forening, der lægger vægt på et godt samarbejde instruktører, hjælpere og bestyrelse imellem.

Vi er altid på udkig efter nye instruktører, så vi løbende kan udbyde de holdtyper og aktiviteter, der efterspørges i vores lokalområde. Vi satser på breddegymnastik for alle aldersklasser, men vi vil også gerne kunne tilbyde et socialt fællesskab, hyggelige arrangementer og gode oplevelser. Vi vil gerne være en aktiv og dynamisk forening, hvor der er plads til alle, og hvor der er rart at være.

 

Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør

Vi lægger vægt på, at vores instruktører og hjælpere er klædt ordentligt på til opgaven, og derfor tilbyder vi løbende alle instruktører samt hjælpere at deltage på diverse kurser, der udbygger og styrker deres kompetencer inden for gymnastikken. Udgifterne hertil er afholdt af foreningen. Derudover afholder vi også interne kurser i foreningen.

Som instruktør eller hjælper har du stor opbakning fra bestyrelsen, og vi skal nok sørge for at hjælpe dig godt i gang. Hvert hold har tilknyttet en kontaktperson fra bestyrelsen, der altid vil være behjælpelig med råd, vejledning og diverse praktiske opgaver.

 

Hvad forventer vi af dig:

  • Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, møder i god tid før hver træning, er velforberedt samt har et velvalgt sprogbrug over for gymnasterne
  • Du skal være indstillet på, at du måske skal forberede dig hjemmefra.
  • Du har lyst til at tage på relevante kurser. KIF betaler disse.
  • Vi forventer, at du har lyst til at undervise, og at du med et smil kan give gymnasterne en god oplevelse.

 

Instruktør

Som instruktør skal du være den, der går forrest. Du er en rollemodel for dine gymnaster, og du skal være den, der motiverer holdet samt sørger for at udvikle gymnasterne.

Du behøver ikke at have nogen uddannelsesmæssig baggrund eller undervisningserfaring inden for gymnastikken. Det vigtigste er, at du har lysten og ideerne til at arbejde med børn eller voksne, resten skal vi nok hjælpe dig med.

 

Hjælpeinstruktør

Som hjælpeinstruktør skal du være minimum 13 år (Dette kan fraviges efter aftale)

  • Som hjælpeinstruktør lærer du, hvad det vil sige at være instruktør.
  • Du hjælper til i træningen ved at holde styr på gymnasterne, tager imod ved spring, hjælper til ved opvarmning og finder på sjove lege for gymnasterne – og måske er du også med til at lave serier til opvisningen.
  • I løbet af sæsonen udvikler du dine kompetencer og prøver grænser af. Du får tilbudt et hjælpeinstruktørkursus, hvis du ikke allerede har fået det.

 

Kunne du tænke dig at prøve kræfter som instruktør eller hjælpeinstruktør, hører vi meget gerne fra dig via vores mail: jblynggaard@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Bestyrelsen i KIF