Beretninger fra Seniorudvalget

Beretning fra senior udvalget i KIF for Sæson 2021-2022

Fra sæson start har KIF’s seniorudvalg udbudt en del aktiviteter- men vi har også i år været påvirket at Covid-19. Nogle af vores aktiviteter er blevet rykket og vi har alle været nød til at affinde os med.

Den 26. september 2021 inviterede vi på Gå Banko og Brunch. Der var god tilslutning til arrangementet og Sven Erik og Carl var ude og sætte plancher op og tak for det.

Onsdag den 13. oktober 21 – tog en busfuld på københavnertur. Vi var på Rosenborg slot og vi fik frokost på Hviids vinstue og der var derefter mulighed for at gå på strøget eller få en bus rundtur i KBH. Vi havde en fantastisk chauffør ( Henning) han var bare go og utrolig fleksibel og samarbejdsvillig. Vi endte i Operaen og fik en rundvisning og på hjemturen blev alle bespist i bussen.
En god tur og dejlig at I bakker op om de ture der arrangeres.
Desværre var der en negativ sidegevinst fra turen – for 4 af deltagerne var efter turen testet positiv med covid -19 og det lagde så en del af ældre aktiviteterne ned for en stund.

Søndag den 12 december var der julekoncert på Fredericia Musical teater og derefter spisning i Riddersalen. Vi fik mad ude fra og også denne aktivitet blev en god oplevelse.

Den 23/1-22 skulle vi ha haft Nytårsbanko – men her var vi igen op imod Covid-19 – så vi måtte udsætte denne aktivitet til den 5/3.
Det blev en rigtig god oplevelse og vi var så heldige at få sponseret kurve fra Brugsen og Fakta og frugt fra Rema. Vi måtte desværre undvære 2 x Kirsten og Birgit og Carl for de lagde sig alle fire med Corona, så vi måtte have reserve holdet på banen.

Søndag den 27/3 havde vi besøg af Thomas Buur der sammen med os sang foråret ind.
Kaffe og kage og en herlig eftermiddag. Hvad mere kan man ønske sig?

Aktivitets niveauet har ikke været helt så højt som det plejer at være og tilslutningen til arrangementerne har været præget af forsigtighed overfor at mødes med for mange mennesker. Det sidder i mange og det kommer det nok til i en tid endnu

Tak for samarbejdet til dig Kirsten – og tak til alle hjælperne.

Dette er min sidste beretning fra Seniorudvalget i denne omgang, for jeg skal ikke have ældreholdet mere og jeg holder derfor også i seniorudvalget.

Beretning for sæsonen 2019/2020

Vi har i seniorudvalget kun haft 3 arrangementer der har kørt som planlagt og det er naturligvis på grund af Corona.

  • Den 27. Oktober sidste år havde vi Byråd og Barbecue. Bente Ankersen viste os rundt på rådhuset og fortalte om byrådsarbejdet . Derefter havde trofaste hjælpere grillet og vi spiste sammen og havde en dejlig dag.

Tak til Bente og grill hjælperne.

  • Den 3 December havde 56 personer tilmeldt sig julemiddag – bustur til Vejle Musikteater hvor vi skulle til julekoncert med Stig Rossen. En rigtig god oplevelse og vi kom i julestemning.
  • Den 19 . Januar 2020 afholdt vi nytårsbanko. Dr var 80 tilmeldte og der var disket op med nogle meget flotte gevinster. I pausen var der traditionen tro kaffe og hjemmebag og alle hyggede sig og nogle kom på arbejde med at bære de mange gevinster hjem
  • Så skulle vi have bowling og sang, men City  bowlinghallen lukkede og da der heller ikke var så mange tilmeldte, valgte vi at aflyse arrangementet.
  • Så skulle vi have været til frokost i Riddersalen og derefter til opvisning i Hallen men AK – så kom Coronaen og alt blev aflyst.

Seniorudvalget har bestået af Else Bjert -Kirsten Hansen og Karin Mortensen.

Else har valgt at stoppe i udvalget – tusind tak for din indsats.

Rest. udvalget har valgt ikke at erstatte Else med et nyt medlem i udvalget. Vi har valgt at vi indkalder hjælpere til de enkelte arrangementer og så tager Kirsten og Karin sig af at planlægge og alt det resterende.